Новий Hyundai Tucson вперше показав інтер’єр (Фото)

Абсолютно новий Tucson виглядає набагато краще, ніж поточний кросовер.

Застарілий Hyundai Tucson готується змінити покоління. І хоча ми знаємо, що на стиль буде сильно впливати концепція Vision T, представлена ​​на торішньому автосалоні в Лос-Анджелесі, прототипи, які вже проходять тестування, жодного разу не показали новий інтер’єр. Тепер же корейським фотошпигунам вдалося отримати кілька знімків салону тестової моделі, на яких вже можна розглянути нове рульове колесо і деякі інші важливі деталі.

Перше зображення демонструє новий витаючий екран цифровий панелі приладів, який, швидше за все, буде або опціональним, або ексклюзивним для топових комплектацій. Знімок також показує великий центральний сенсорний дисплей для інформаційно-розважальних функцій.

Друга картинка показує внутрішню частину моделі початкового діапазону, оскільки панель приладів тут – аналогова. Рульове колесо також демонструє досить велику кількість органів управління, поряд з пелюстками-перемикачами. Такий потужний арсенал інновацій цілком обгрунтований, адже, як ми вже знаємо, новий Tucson повинен буде перевершити своїх суперників.

Навряд чи представлене нове покоління Tucson буде нести радикальний стиль, схожий на Lamborghini Urus або Vision T, воно все одно буде виглядати вражаюче, і схоже, що з включеними цифровими екранами, які нагадують нам про Mercedes- Benz S-Class, він буде виглядати так само добре всередині, як і зовні.


Не пропустіть