Ford представив нову модифікацію Ford Transit (Фото)

Американська компанія представила серію позашляхових мікроавтобусів Transit і Transit Custom. Доступні для замовлення вже зараз, перші поставки очікуються до кінця літа.

Головною відмінною рисою позашляхових версій Ford Transit, які отримали назву Trail і Custom, є великий напис «Ford» на матовій чорній решітці радіатора. Крім того, в очі кидаються чорна обшивка навколо переднього і заднього бамперів і бічних панелей. Набір характерних для моделі 16-дюймових легкосплавних дисків і логотипів «Trail» на передніх дверях також виділяють модель для бездоріжжя.

У салоні з’явилася шкіряна оббивка, в той час як кондиціонер і обігрів лобового скла тепер входять в список базового оснащення фургонів. Складні дзеркала заднього виду з електроприводом також увійшли до списку функцій, як і датчик світла.

Обидві моделі можуть похвалитися диференціалом підвищеного тертя і переробленою системою контролю тяги, яка розроблена для збільшення зчеплення на слизьких поверхнях. Transit, однак, також буде доступний з «інтелектуальною» системою повного приводу Ford. У нормальних умовах система передає всю потужність силової установки на задні колеса, але при необхідності може відправляти до 50% на передню вісь.

Клієнти можуть вибрати автомобілі з кузовом «фургон» і подвійною кабіною в залежності від своїх потреб. моторна гамма складається з 2,0-літрових дизельних двигунів. Покупці можуть вибирати з 128, 168- і 182-сильних агрегатах на обох версіях мікроавтобуса, але моделі Transit Custom Trail додатково поставляються з гібридною системою.

Крім надання позашляхових модифікацій «Trail», Ford запускає серію «Active» для Transit Custom і Tourneo Custom. Як і моделі Trail, вони отримують більше масивний кузов, але позбавляються повнопривідної системи і диференціала.

Ці модифікації відрізняються 17-дюймовими легкосплавними дисками, решіткою радіатора і обшивкою кузова, а рейлінги на даху також є стандартними функціями.


Не пропустіть