BMW поставила хрест на одному із популярних типів кузова

Компанія BMW показав нам свій концепт пікапа ще в 2019 році на базі X7, але схоже, що поки що ми не побачимо нічого подібного в реальності.

У недавньому інтерв’ю BMWBLOG Бернд Кербер, старший віце-президент німецького автовиробника з бренду та управління продуктами Connected Company, заявив про те, що випускати пікап не планується, оскільки він не відповідає іміджу бренду.

Такі слова суперечать торішній заяві Домагоя Дюкека, глави BMW Design, яка сказала, що BMW дивиться у бік сегменту розкішних пікапів.

Кербер згадав, що BMW потрібні нішеві моделі, які матимуть значення. Під ними ми маємо на увазі малосерійні автомобілі, такі як 3.0 CSL і знятий із виробництва Z4 Shooting Brake.

При цьому, мюнхенський автовиробник не виключає повністю можливості появи в його лінійці нових потужних позашляховиків для конкуренції з такими легендами, як Land Rover Defender, а також Toyota Land Cruiser з огляду на їхню популярність, яка поширюється по всьому світу.

На міцний BMW безперечно варто звернути увагу, але не чекайте, що BMW поки приєднається до ніші квадратних позашляховиків. У звіті йдеться, що BMW не зацікавлена ​​у стратегії “я теж”. Натомість ми можемо очікувати міцні версії нинішніх позашляховиків або SUV, як кажуть у BMW, таких як X3 або X5.


Не пропустіть