Opel презентував електричну версію популярного Vivaro (Фото)

Новинка відома за кордоном під ім’ям Vauxhall Vivaro-e.

Компанія Opel випустила в світ свій новий повністю електричний пасажирський фургон Vauxhall Vivaro-e. Новинка оснащується акумулятором ємністю 50 кВт/год і має запас ходу від одного заряду дорівнює 230 кілометрам. Автомобіль отримав один електромотор з віддачею в 134 к.с. і 260 Нм крутного моменту.

Максимальна швидкість Vivaro-e обмежена електронікою на позначці в 130 км/год. Стандартний зарядний пристрій здатний повністю зарядити батарею фургона за вісім годин, а спеціалізована швидка зарядка наповнить акумулятор на 80% за 30 хвилин. Як відзначає виробник, батарея встановлена ​​під підлогою, тому на практичність і об’єм машини це ніяк не впливає.

Vauxhall Vivaro-e буде пропонуватися з двома версіями довжини кузова, і в п’яти-, шести-, семи- або восьмимісному варіантах. Як оснащення новинці будуть доступні кондиціонер, передні і задні парктроніки, камера кругового огляду, мультимедійна система з 7-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою технологій CarPlay і Android Auto, десять динаміків аудіосистеми, шкіряна оббивка салону і передніми кріслами з функцією масажу.

Крім цього Vivaro-e за додаткову плату може бути оснащений системами допомоги водієві, серед яких значаться система утримання в смузі, система моніторингу втоми водія, адаптивний круїз-контроль, система розпізнавання знаків і пішоходів і багато іншого. Продажі нового Vauxhall Vivaro-e почнуться влітку поточного року, а перші поставки машин очікуються ближче до кінця 2020 року.


Не пропустіть