Mitsubishi представила абсолютно новий позашляховик Pajero Sport (Фото)

Mitsubishi в 2025 році представить абсолютно новий позашляховик Pajero Sport, ну а поки компанія вирішила трохи оновити заслужену модель поточного покоління (вона, нагадаємо, випускається з 2015 року).

Автомобіль отримав решітку радіатора з новим стільниковим візерунком на центральному повітрозабірнику та інше оздоблення нижньої частини бампера. Також представлений новий комплект 18-дюймових колісних дисків, а палітра кольорів розширена за рахунок варіанту під назвою Blade Silver.

Флагманський Pajero Sport GSR отримав ряд чорних елементів екстер’єру (корпусу дзеркал, дверні ручки, ручку задніх дверей) та новий варіант кольору «Графітовий сірий» у поєднанні з чорним дахом.

У салоні з’явилося нове триспицеве ​​кермо, запозичене у пікапа Triton. У топових варіантів Exceed і GSR ​​оновлено графіку 8-дюймової цифрової панелі приладів.

Mitsubishi Pajero Sport GSR 2024 отримав двоколірну бордово-чорну оббивку із синтетичної шкіри, початкова версія GLX вже в базі має датчики світла та дощу, а в комплектації Elite з’явився додатковий відкидний 12,1-дюймовий екран для задніх пасажирів.

Тепер у Mitsubishi Pajero Sport два 2,4-літрові дизельні мотори: версія для австралійського ринку видає 178 к.с., а у варіанті для Таїланду встановлено модернізований 2,4-літровий турбодизельний мотор від пікапа Triton/L200, що вийшов торік – він видає 181 к.с. Мотори поєднуються з 8-ступеневим «автоматом», привід задній або повний (в Австралії виключно повний).

В Австралії Mitsubishi Pajero Sport коштує 33,5-42 тис. доларів, у Таїланді – 37,4-42,5 тис. доларів.

Джерело ampercar.com

Не пропустіть