Житель Німеччини помилково замовив 27 однакових Tesla Model 3

У Німеччині місцевий житель помилково замовив відразу 27 електрокарів Tesla. Як повідомляється на форумі Reddit.com, спочатку німець хотів придбати тільки один американський електрокар для свого батька.

За словами самого покупця, при покупці машини в режимі онлайн виникла проблема оплати. Через збій йому довелося багато разів переоформляти замовлення. У підсумку після того, як проблема була усунена всі запити були прийняті в роботу, загальна сума замовлення німця склала 1 404 000 євро. Втім, з карти водія списали тільки 2700 євро в якості депозиту.

Після того як німець звернувся в службу підтримки, Tesla скасувала всі ці замовлення. Також клієнтові повернули депозит. Правда, тепер водієві доведеться знову замовляти новий електрокар.

Tesla початку продажу Model 3 в Європі в 2019 році. На даний момент пропонуються два варіанти цього автомобіля, які комплектуються тільки одним двигуном. Базовий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км/год за 5,6 с, а його максимальна швидкість досягає 210 км/год. Запас ходу складає 354 км.

Варіант Long Range комплектується 258-сильним електромотором, що дозволяє набирати “сотню” за 5,1 секунди. Навесні власники Tesla Model 3 Long Range отримали оновлення програмного забезпечення, яке дозволило збільшити запас ходу на 15 миль (близько 25 км). Тепер на одній зарядці автомобіль може проїхати до 523 км.