Спільний бренд Geely і Volvo представив новий кросовер (Фото)

Відбулася прем’єра нового паркетника марки Lynk & Co. Новинка отримала індекс 06.

Нагадаємо, що бренд марки Lynk & Co, створений компаніями Geely і Volvo, за чотири роки існування вже має в своїй лінійці чотири моделі. Тепер же відбувся дебют п’ятого автомобіля – компактного кросовера Lynk & Co 06.

Новий Lynk & Co 06 поки є найбільш компактною моделлю цього бренду. Довжина кросовера складає 4340 мм. Зовнішній дизайн новинки виконаний в загальній стилістиці компанії. Новий Lynk & Co 06 виділяється лише решіткою радіатора і роздвоєними бічними секціями задніх ліхтарів.

Відзначимо, що даний кросовер – це перша модель бренду, яка отримала компактну платформу BMA компанії Geely. Таке ж шасі використовується у автомобілів Geely Coolray і Geely Icon. Виходячи з даної архітектури, привід у нового Lynk & Co 06 буде тільки передній, а ззаду – напівзалежна підвіска.

На першому етапі продажів новинка буде комплектуватися тільки єдиним бензиновим 1,5-літровим турбо-мотором, який видає 177 к.с. і 265 Нм крутного моменту. У парі з двигуном працюватиме 7-швидкісною преселективний «робот». Пізніше з’явиться і гібридна версія кросовера. У Китаї новинка з’явиться цієї осені. При цьому компанія планує вийти і на європейський ринок.


Не пропустіть