Mercedes-Benz Sprinter отримав новий дизельний мотор

Mercedes-Benz додав в моторну гамму свого фургона Sprinter третій варіант двигуна.

Найближчим часом повнорозмірний фургон можна буде замовити автомобіль з чотирициліндровим турбодизелем під капотом. Новий 2,0-літровий агрегат розвиває потужність в 161 к.с. Весь крутний момент передається на задні колеса за допомогою автоматичної коробки передач з сімома швидкостями. Дані про економію палива не були опубліковані, але цей варіант повинен виділятися в ефективності Sprinter.

Покупці Sprinter, що замовили 2,0-літровий турбодизель, зможуть перевозити до 3 тонн вантажу в залежності від конфігурації фургона і буксирувати від 2,3 до 3,4 т. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці в 145 км/год.

Немає ніяких візуальних відмінностей між оснащеним 2,0-літровим мотором Sprinter і варіантами з бензиновими чотирициліндровими двигунами або турбодизелем V6. Список стандартних функцій включає в себе безключевий доступ, функцію утримання в смузі руху, пару портів USB-C, підрульові перемикачі і регульоване по нахилу кермове колесо. Сидіння з електроприводом, електричні бічна розсувні двері, лобове скло з обігрівом і те, що Mercedes називає високопродуктивною системою кондиціонування повітря, доступні в якості опції.


Не пропустіть