Німці назвали найнадійніші компакт-кросовери

Німецьке автомобільне видання Auto Bild спільно з Організацією з технагляду TÜV склали ТОП-16 найнадійніших компактних кросоверів з пробігом. У добірці беруть участь виключно ті моделі, які продаються на європейському ринку, і пробігом в 100 тисяч кілометрів.

Перший рядок у списку найбільш надійних компактних SUV зайняла японська Mazda CX-3. Власники цієї моделі скаржилися лише на амортизатори і пружини, в той час як інша технічна частина автомобіля виявилася без нарікань.

Другим став Audi Q3, в якому можуть ламатися пружини і іржавіти гальмівні механізми, але в цілому надійність цієї моделі виявилася на високому рівні.

Третє місце виявилося за Suzuki SX4 S-Cross, який часом страждає від витоку масла, а четвертим став Suzuki Vitara з несправностями світлотехніки.

ТОП-5 замкнув Opel Mokka, основним мінусом якого, як і в випадку з SX4, названі витоку масла з двигуна і коробки передач.

Далі розташувалися: BMW X1, Mitsubishi ASX, Renault Captur, Nissan Qashqai, Mini Countryman, Renault Kadjar, Skoda Yeti, Ford EcoSport, Nissan Juke, Peugeot 2008 і Dacia Duster II.


Не пропустіть