Новий BMW i7 помітили в серійному кузові (Фото)

На відміну від попередніх знімків, нова порція демонструє вже серійний автомобіль.

Днями в мережі були опубліковані фотографії нового BMW i7. На відміну від знімків, які були надані раніше, на новій порції відображений серійний зразок електромобіля. Зрозуміло, машини були повністю покриті камуфляжем, однак загальне уявлення про новинку скласти вже можна.

Незважаючи на те, що новий BMW i7 буде копіювати оновлену 7-Series, він все ж обзаведеться деякими особливостями. Так, не вдається розгледіти дверні ручки – ймовірно, електрокар отримає щось особливе в цій частині. В цілому передня частина вийшла більш «злою» і витягнутою. Крім того виробникові не вдалося приховати величезну кількість камер, розташованих по периметру автомобіля, що свідчить про наявність автопілота.

Очікується, що новий BMW i7 стане найпотужнішим автомобілем в модельному ряду марки, не рахуючи M-версій. Так, передбачається, що новинка отримає як мінімум 650-сильну силову установку, що робить модель найпотужнішою. За попередніми даними, силова установка буде живитися від комплекту акумуляторів, одного заряду яких вистачить на 650 кілометрів.


Не пропустіть