У Мережі показали на фото екстремальний Mercedes-AMG G-Class

У мережі представили здобуті зображення, яке свідчить про те, що Mercedes-Benz G500/G550 4×4², як послідовник надздібності позашляховика, почне випускатися в серійній варіації. Найбільш «дика» варіація цієї позашляхової моделі в черговий раз попалася в об’єктиви фотокамер шпигунів. Крім своїх логотипів в передній і задній частині кузова, цього G-Class абсолютно нічого ховати: його показали в повний зріст без маскувальної плівки перед офіційним публічним показом, який запланований на кінці цього року.

Mercedes-AMG збирається випустити нову іномарку 4×4² на платформі G-Class актуальної генерації G500/G550 4×4². При цьому вже ясно, що автолюбителям показали G-Class 4×4², так як не покритий плівкою автомобіль отримав від розробників портальні мости і агресивні колеса, що дають можливість розрізнити досить значний кліренс. Крім того, тут є безліч загальних стилістичних і дизайнерських задумок, що буде його ріднити зі своїм старшим братом, крім нової оптики на світлодіодах іншої форми і ліхтарів в задній частині, а також модернізованого інтер’єру авто.

Спираючись на «свіжі» знімки, напрошується висновок про те, що Mercedes перевіряє на міцність задню запаску, агресивний багажник на даху з двома вмонтованими планками на світлодіодах в передній частині. Від стандартного Mercedes-Benz G-Class нинішнього року екстремальний паркетник наступної генерації виділяється досить широкими арками коліс, підніжками, а також переробленими бамперами зі сталевим посиленням в задній частині. На даний момент ще не відомо, чи продовжить концерн застосовувати для цієї моделі позначення G500 4×4² в Євросоюзі і G550 4×4² в Північній Америці. А може, візьме найменування Mercedes-AMG G63 4×4².

Офіційних даних про мотор цього Mercedes-AMG G-Class 4×4² на сьогоднішній день ще немає, при цьому відомо, що в підкапотному просторі може перебувати чотирьохлітровий агрегат V8, який на сьогоднішній день застосовує більшість моделей Mercedes-AMG. Єдине питання – його потужність. У моделі попередньої генерації цей двигун генерував 425 «коней» і 610 Нм. Не виключено, що для позашляховика в варіації G63 буде використовуватися з чотирилітровим мотор V8, що видає 585 «коней» і 849 Нм.


Не пропустіть