Новий Toyota Harrier користується неймовірним попитом (Фото)

Середньорозмірний кросовер Toyota Harrier нового покоління, продажі якого почалися в Японії 17 червня, користується ажіотажним попитом. За один місяць на автомобіль залишено 45 тисяч попередніх замовлень, що в 14 разів перевищує місячний план продажів моделі.

Керівництво компанії оголосило потенційним покупцям, що для виконання замовлень буде потрібно якийсь час, і вибачилося перед клієнтами за можливу затримку. Варто зазначити, що структура покупців включає в себе всі вікові групи – від молоді до пенсіонерів.

Зі зміною покоління Harrier перейшов на платформу TNGA (GA-K). При довжині 4,74 метра позашляховик відрізняється підвищеним комфортом і керованістю, які забезпечують, серед іншого, жорсткий кузов і незалежна підвіска (спереду – Макферсон, ззаду – багатоважільна).

Що стосується моторної гами, то вона включає в себе бензиновий 2,0-літровий двигун потужністю 171 к.с., а також гібридний варіант на основі 2,5-літрового бензинового мотора на 178 к.с. Покупець може вибрати як передній, так і повний привід.