Китайський конкурент Porsche Cayenne S виявився в чотири рази дешевше оригіналу (Фото)

Новий гібридний кросовер SF5 з 694-сильною установкою і динамікою, порівнянною з Porsche Cayenne S, представила компанія Seres, яка є «дочкою» китайської групи Sokon 24 липня повідомляє видання Autohome.

За габаритами Seres SF5 можна порівняти з європейським кросовером, довжина – 4,7 метра, ширина – 1,9 метра, висота – 1,6 метра. Дизайн екстер’єру стриманий і сучасний без явних запозичень і химерних елементів.

Модель має бензиновий 1,5-літровий турбомотор, який не підключений безпосередньо до коліс і виступає в ролі генератора для електромоторів. Кросовер пропонується в задньопривідної версії з одним мотором на 347 к.с. і 520 Нм крутного моменту, а також повнопривідної з двома моторами, сумарна потужність яких становить 694 к.с. і 1050 Нм.

Повнопривідна версія, в свою чергу, пропонується у варіантах з тяговою батареєю на 150 і 500 кілометрів без підключення бензинового мотора. Запас ходу у повністю заряджених і заправлених автомобілів не наводиться.

Повнопривідна версія розганяється з місця до «сотні» за 4,8 секунди, що трохи швидше 440-сильного Porsche Cayenne S і істотно повільніше кросовера Tesla Model X Performance.

Задньопривідна версія пропонується на ринку Піднебесної від 249 тисяч юанів, а повнопривідні кросовери починаються від 279 тисяч юанів. Далекобійна версія обійдеться майбутньому власнику у 339 тисяч юанів.

Варто відзначити, що ціни на Porsche Cayenne S в Китаї починаються від 1158 тисяч юанів.


Не пропустіть