Унікальний пікап Mercedes-Benz G-Class продадуть на аукціоні (Фото)

Ексклюзивний позашляховик побудований на основі модифікації G 500.

У лістингу аукціонного будинку Gooding&Co виник новий лот – перероблений в пікап Mercedes-Benz G 500 зразка 2002 року. Конверсія була проведена майстерні G-Mercedes з американського штату Юта, із застосуванням лише оригінальних запчастин і комплектуючих. В опис особливо виділяється, що скрупульозність, з якою майстри підійшли до проекту, зробила авто схожою на заводську версію.

Щоб вмістити в одному кузові дворядну кабіну і вантажну базу, інженерам G-Mercedes довелося розтягнути шасі позашляховика. При цьому для нарощування кузова вони застосовували тільки оригінальні запчастини. За підсумком G 500 отримав кузов пікап із вищою на 51 міліметр підвіскою, 16-дюймові колеса Hutchinson Beadlock і шини Toyo M/T.

Усередині пікапа є п’ять посадочних місць. Крісла оббиті шкірою сірого кольору і спереду обладнані підігрівом. Від донора автомобілю також дістався зсувний люк і весь внутрішній декор.

Раніше в Мережі спливали оголошення про продаж Heuliez Intruder – родстера на шасі Mercedes-Benz G 320. Від позашляховика шоу-кару перейшли шасі і всі мотори. Це і 3,2-літровий V6 (215 сил і 300 Нм), який поєднаний з чотирьохдіапазонним автоматом, і повнопривідна трансмісія. Відновлення рідкісного прототипу обійшлася власнику в 280 000 євро.


Не пропустіть