У Німеччині знайшли результат схрещування Volkswagen Beetle і Mercedes-Benz (Фото)

Volkswagen Beetle є наймасовішим автомобілем за всю історію, і він часто ставав об’єктом тюнінгу різного ступеня успішності. Цікавий варіант був знайдений в Німеччині – власник вирішив перетворити бюджетний автомобіль в Mercedes-Benz.

Volkswagen Beetle недарма отримав звання наймасовішого автомобіля в історії. Крім того, що з мінімальними змінами модель простояла на конвеєрі 57 років – з 1946 по 2003 рік, за цей час було випущено більше 21 мільйона машин. Умільці усього світу часто беруть Beetle за основу своїх проектів, і з нього вже робили пляжні баггі, позашляхові монстр-траки і лімузини.

Деякі варіанти були досить цікавими, але виходили і відверто дивні твори. Одне з таких знайшли в занедбаному стані на автомобільній звалищі в Німеччині. Власник вирішив додати «народному автомобілю» трохи преміального вигляду, і для цього змінив все переднє оснащення на деталі від Mercedes-Benz W108.

Була переставлена оптика, бампер і радіаторну решітку, яку довелося підрізати знизу, інакше вона не підходила по висоті.

Ймовірно, для завершення образу були надуті задні крила, які обзавелися новими ліхтарями від невідомої моделі.


Не пропустіть