В Японії виявили кладовище забутих культових спорткарів (Відео)

Блогер розповів про знайдене в Японії кладовище забутих спорткарів. Він опублікував на YouTube відео, в якому поділився враженнями від екскурсії по спеціальній стоянці в Йокогамі, заповненої кинутими культовими моделями від місцевих компаній-виробників.

У списку безлічі транспортних засобів із двигунами внутрішнього згоряння високої потужності був знайдений Toyota Chaser JZX100 новітньої генерації в своїй найбільш швидкій комплектації – Tourer V. Під капотом новинки розмістився силовий агрегат об’ємом 2,5 л. При цьому дві турбіни забезпечили йому потужність на рівні 280 «конячок». Крім іншого, в опублікованому відео можна помітити Nissan Skyline версії R34. У цього авто розукомплектований салон, проте в інтер’єрі помітний каркас безпеки і спортивне крісло водія. На підставі зроблених доробок фахівці припускають, що модель перероблена спеціально для участі в дрифті.

Іншим цікавим авто виявилася модель Toyota Caldina GT-T в корпусі універсал. Вона отримала систему повного приводу і турбований силовий агрегат потужністю 260 «конячок» 3S-GTE об’ємом 2 л. За словами автоблогера, все спорткари, які перебувають на стоянці можуть бути викуплені.


Не пропустіть