Унікальний Porsche за мільйони доларів залишився покинутим в шоу-румі (Фото)

Китайський блогер James Wan поділився фотографіями з безхазяйного шоу-руму в Гуанчжоу, де вже близько 10 років тужать кілька дорогих суперкарів, в тому числі Porsche Carrera GT вартістю мільйон доларів.

Про шоу-рум відомо, що він належав одному з перших в Китаї дилерів Ferrari/Maserati, і закрився в 2012 році, незабаром після початку компанії по боротьбі з корупцією. Майже всі машини з шоу-руму були вивезені, але кілька з якихось причин залишилися, серед них і рідкісний Porsche. Таких суперкарів було зроблено всього 1270.

Машина на фото випущена в 2006 році, її серійний номер 1255, тобто це один з останніх примірників. Колір називається Zanzibar Red Metallic, в такий було пофарбовано всього три Carrera GT. Також про машину відомо, що колись вона виставлялася на продаж в Німеччині, а її пробіг становить всього 4581 км. Цікаво, що новий Porsche Carrera GT коштував 450 000 доларів, однак з роками такі суперкари тільки ростуть в ціні, і зараз за екземпляри в хорошому стані власники просять вже від 6 000 000 до мільйона доларів.

Ferrari 575 Superamercia, яка припадає пилом в китайському шоу-румі поруч з Porsche, ще більш рідкісна (випущено 559 екземплярів), але цінується нижче: її вартість зараз не перевищує 350 000-400 000 доларів.

Ну а третя машина з шоу-руму, красива і швидка, але не має колекційної цінності – це Chevrolet Corvette Z06 п’ятого покоління.


Не пропустіть