У Мережі показали рeндeр 7-мiстнoї Hyundai Creta (Фото)

Компанія Hyundai готується розширити лінійку версій бестселера Creta, випустивши його семимісну модифікацію під назвою Alcazar. Дебют новинки запланований на 2021 рік. Конкурувати на основному для себе ринку збуту – в Індії – 7-місцева «Крета» буде з кросоверами Hector Plus і Gravitas.

Судячи з рендерів “SRK Design”, розтягнуту версію Creta побудують на базі другого покоління цієї моделі. Автомобіль збереже дизайн 5-містного виконання, подовжуючи на 30 см і отримавши в зв’язку з цим видозмінений бічний профіль. Передня решітка семимісного кросовера виглядає трохи більш агресивно, ніж на базовій моделі, а на губі переднього бампера відсутній срібляста захисна накладка, що надає подовженому «паркетнику» більш сімейний зовнішній вигляд.

У моторну лінійку кросовера повинні увійти ті ж двигуни, якими комплектується 5-містна версія. Мова про 1,5-літровий «атмосферник» на 115 кінських сил, а також аналогічний за потужністю турбодизель агрегат, який зараз встановлюють на Kia Seltos. Як трансмісій в залежності від обраного мотора запропонують 6-ступінчасту МКПП, варіатор і 7-діапазонну роботизовану коробку передач.


Не пропустіть