Унікальний армійський позашляховик Toyota прoдaють зa цiнoю нового Prado (Фото)

У США виставлено на продаж військовий позашляховик Toyota Mega Cruiser 2001 року випуску. Пробіг автомобіля – 69 тис. км, а ціна – 38 тис. доларів. Приблизно за цю ж вартість можна купити новий Land Cruiser Prado.

Знаменитий військовий позашляховик належав армії Японії. Такі машини випускали з 1995 по 2001 рік. Mega Cruiser синього кольору оснащений однорядною кабіною і знімним м’яким тентом, але додатково його можна обладнати закритим металевим кузовом.

Технічне оснащення Toyota Mega Cruiser включає блокування всіх 3-х диференціалів (центрального і міжколісних), повнокероване шасі і систему підкачки шин. Машина «взута» в 17-дюймові колеса чорного кольору з покришками Yokohama. За словами продавця, за 20 років цей екземпляр накатав всього 69 тис. км і знаходиться в ідеальному стані.

Під капотом повнопривідного Toyota Mega Cruiser перебуває 4,0-літровий турбодизель потужністю 170 кінських сил. Установка працює в парі з 4-ступінчастою АКПП. Продавець стверджує, що машина відповідає екологічним стандартам і може експлуатуватися в усіх штатах крім Каліфорнії.


Не пропустіть