Компанія Hyundai презентувала машинку, яку можна зібрати в дома (Відео)

Hyundai показала на відео складання нового шоу-кара Soapbox з дерева («Мильниця»). Машинка, створена в європейському дизайн-центрі марки в Рюссельсхаймі, позбавлена ​​силової установки і може їздити тільки за рахунок звичайної земної гравітації і сили тяжіння.

Конструкція Soapbox досить проста, що зібрати його можна прямо у себе вдома. І хоча довжина маленького дерев’яного авто становить всього 1,76 метра, а ширина не перевищує 1 метра, вона без проблем вміщує як дитину, так і дорослу людину. Керувати машиною можна за допомогою спеціальних ручок, а для зупинки передбачено простий гальмівний механізм (подробиці про нього поки не наводяться).

«В останні місяці спільне сімейне проведення часу стало більш цінним для людей. Ми планували створити проект, який подарував би людям можливість цікаво провести час», – повідомив віце-президент з маркетингу та продукції Hyundai Motor Europe Андреас Крістоф-Хофманн.

Офіційного імені у новинки поки немає, але в США, наприклад, подібні машинки для спуску з гірок називають «мильницями» (Soapbox). Місцеві діти самі робили їх з дерев’яних ящиків з-під мила або яблук, а після влаштовували захоплюючі змагання зі швидкісного спуску з гір і пагорбів.


Не пропустіть