Ford анонсував екстремальну версію культового позашляховика Bronco (Фото)

Компанія Ford опублікувала тизер найекстремальнішої модифікації нового позашляховика, для якого відродили назву Bronco. На фотографії зображений закамуфльований автомобіль у високому стрибку.

За попередніми даними, топова версія Bronco отримає позначення Raptor або Warthog. Такий автомобіль буде відрізнятися від стандартного позашляховика посиленим шасі, переналаштованою підвіскою зі збільшеним дорожнім просвітом, а також конструкцією з великим застосуванням алюмінієвих компонентів заради зниження маси.

Екстремальну модифікацію Ford Bronco оснастять трилітровим бензиновим двигуном V6 EcoBoost з двома турбінами, що розвиває 406 к.с. і 562 Нм крутного моменту. Зараз таким мотором оснащують найпотужнішу версію моделі Explorer.

Стандартний позашляховик Ford, якому повернули назву Bronco, дебютував в середині літа 2020 року. Автомобіль, який доступний в трьох- і п’ятидверному кузові, отримав рамну конструкцію з шасі від пікапа Ranger.

У гамму моторів увійшов 2,3-літровий чотирициліндровий двигун з віддачею 274 к.с. і 420 Нм крутного моменту. Також клієнтам запропонують 2,7-літровий бензиновий мотор V6 з віддачею 314 к.с. і 542 ньютон-метра. Двигуни працюють спільно з семиступінчастою механічною коробкою передач або десятідіапазонним «автоматом».


Не пропустіть