Екстремальний Ford Bronco Raptor засвітився на тестах (Фото)

Прототип позашляховика відрізняється колесами збільшеного зовнішнього діаметра, більш енергоємними амортизаторами і, ймовірно, більш потужним двигуном.

Компанія Ford готує більш екстремальне виконання сенсаційного Bronco і вже засвітила тизер прототипу в Twitter. Тепер нову інформацію надали фотошпигуни, що зняли закамуфльований тестовий зразок. Передбачається, що автомобіль може отримати назву Bronco Raptor або Bronco Warthog – таке ім’я недавно було запатентовано і, як вважають ЗМІ, воно вибрано саме для найбільш крутого Bronco.

З фотографій видно, що топова версія отримає шини BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 LT315/70R17 зовнішнім діаметром 35 дюймів, які поставляються для версії Sasquatch Pack. Також видно амортизатори Fox – такими оснащується спортивний пікап Ford F-150 Raptor.

Не виключено, що Raptor/Warthog отримає 3,5-літровий наддувний двигун V6, що розвиває як мінімум 350 к.с. Для порівняння, найпотужніший агрегат, пропонований для Bronco, – це 314-сильна “турбошестірка” об’ємом 2,7 л.

Прем’єра топової модифікації очікується до кінця 2020 року.


Не пропустіть