Автопілот Tesla програв аналогічній системі від Cadillac

Масштабне дослідження показало перевагу системи Super Cruise

Видання Consumer Reports провело тестування систем напівавтономного водіння в сучасних автомобілях і з’ясувало, що кращою з них є Super Cruise компанії Cadillac.

У минулому з червня по вересень нинішнього року в дослідженні взяли участь 17 різних систем напівавтономного водіння. Випробування проводилися в США на закритому тестовому полігоні площею в 1,32 квадратних кілометра і прилеглих дорогах загального користування. Експерти Consumer Reports провели для кожної системи 36 окремих тестів в п’яти категоріях: можливості та продуктивність, залученість водія, простота використання, безпеку використання і дії в екстрених ситуаціях. За результатами дослідження автопілот Tesla програв аналогічної системі від Cadillac.

Фірмову систему напівавтономного водіння Super Cruise від Cadillac назвали найкращою в загальному заліку: вона перемогла в трьох з п’яти категорій – в двох інших лідерство за підсумками виявилося у Autopilot компанії Tesla. Автопілот Cadillac експерти назвали найбільш збалансованим. У тестах систем напівавтономного водіння взяли участь Cadillac CT6, Tesla Model Y, Lincoln Corsair, Audi e-Tron, Hyundai Palisade, Mercedes-Benz GLS 450, Subaru Outback, BMW 330i, Porsche Taycan, Volvo S60, Honda CR-V, Nissan Leaf , Toyota Corolla, Volkswagen Passat, Buick Encore GX, Range Rover Evoque і Mazda CX-30.


Не пропустіть