Таких BMW всього 67: В продажі з’явився рідкісний седан із мізерним пробігом (Фото)

Нью-Йоркський автосалон Autosport Designs опублікував оголошення про продаж рідкісного седана BMW M3 CRT з пробігом 804 кілометри. Автомобілі цієї спецверсії випускалися виключно в Європі, всього було зібрано лише 67 таких машин.

Абревіатура CRT розшифровується як Carbon Racing Technology і свідчить про використання великої кількості вуглепластику. У седані з нього зроблені капот, дах, елементи переднього бампера, спойлер і спинки передніх сидінь. Завдяки цьому М3 став легше на 70 кілограмів.

Крім цього, чотирьохдверка отримала спортивну підвіску з регульованими амортизаторами, посилений підрамник задньої багаторичажки, шестипоршневі гальмівні механізми, титановий вихлоп і полегшені колісні диски.

Під капотом – 450-сильний V8 від купе M3 GTS. З ним автомобіль розмінює сотню через 4,4 секунди (на 0,3 секунди швидше звичайного седана М3) і розганяється до 290 км/год (на 40 км/год більше).

Салон спорткара виконаний в чорно-червоних тонах, кермо обшите алькантарою.

Оскільки M3 CRT продавався тільки в Європі, минулий власник купив його в Італії, але не став реєструвати там, а відразу доставив машину в Штати. Тут процедура отримання права використання його на дорогах коштувала власнику понад 40 тисяч доларів, але він не проїхав на машині і сотні кілометрів.

Автосалон не повідомляє вартість автомобіля. Новий такий седан в Німеччині продавали за ціною від 130 тисяч євро (153 тисячі доларів США).