Kia оголосила про масштабні зміни іміджу бренду (Фото)

Автовиробник неодноразово заявляв про намір змінити логотип, але поки ще не було жодного автомобіля, проданого з новим логотипом. Однак на шпигунських знімках нового Kia K8 P1, опублікованих GL3 Club, видно довгоочікувана емблема.

Новий глава Kia, Хо Сон, приступив до реалізації п’ятирічного плану по переорієнтації глобального бізнесу південнокорейського автовиробника на електромобілі і нову мобільність при одночасному створенні більш молодої клієнтської бази і просуванні на ринок дорогих товарів. Це так званий план С.

Новий напрям, який буде представлено в січні, націлений на масове виробництво електромобілів до 2025 року і швидке розширення виробництва того, що компанія називає «спеціалізованими автомобілями» або PBV. Це невеликі малолітражки, призначені для нових мобільних підприємств, таких як служби таксі, робототехніка і електронна комерція.

Відповідаючи на питання Automotive News, Хо Сон сказав, що ще занадто рано говорити про подробиці майбутнього зміни іміджу. Kia використовує варіанти свого поточного логотипу з 1994 року з невеликими змінами в 2004 і 2012 роках. Сон відмовився повідомити, як буде виглядати новий логотип, але ми вже бачили недавні заявки в південнокорейське патентне відомство і сам логотип. на рульовому колесі і задніх дверях майбутнього K7.


Не пропустіть