Honda завершає 2020 рік новими рекордами (Фото)

Незважаючи на важкий старт, компанія Honda завершила цей непростий рік на високій ноті.

Автовиробники у всьому світі сильно постраждали від глобальної пандемії. Компанія Honda не стала винятком і була змушена простоювати в Сполучених Штатах, але зуміла заплатити своїм співробітникам під час зупинок. У 2020 році японський виробник зіткнувся з іншими проблемами, включаючи кібератаку і проблеми з ланцюжком поставок на своєму заводі в Великобританії. Незважаючи на всі ці невдачі, Honda зуміла закінчити рік на сильній ноті, встановивши нові рекорди за листопад.

Компанія Honda тільки що опублікувала звіт про виробництво автомобілів, продажі на внутрішньому ринку Японії і результатах експорту за листопад 2020 року. Цифри показують, що Honda встановила нові рекорди виробництва в Китаї та Азії в цілому, випустивши 64 843 автомобіля в Японії (зростання на 22,5%), 183 487 автомобілів в Китаї (зростання на 20%) і 231 902 автомобіля в Азії (зростання на 15,9%).

Це третій місяць поспіль, коли Honda демонструє зростання виробництва в річному вирахуванні в порівнянні з 2019 роком. Навіть в США виробництво збільшилося до 89 138 одиниць (поліпшення на 5,8%) у порівнянні з 2019 роком. Майже всі моделі Honda, продані в США, локального виробництва, включаючи моделі Accord, Civic, CR-V, Insight, Odyssey, Pilot, Passport, Ridgeline, а також Acura TLX, ILX, RDX, MDX і NSX. Автомобільний завод Honda в Мерісвіллі в Огайо випустив 5,9-мільйонний автомобіль на початку цього року – Accord Hybrid 2020 року.

У листопаді Honda експортувала з Японії 6 994 автомобіля (ріст на 11,1%). Тільки 145 з цих експортних моделей доводилося на США, що означає, що Honda домоглася успіху від інших моделей, таких як Honda Fit 2021 роки, Honda e і Honda N-Box. Новий гібридний Fit (також відомий як Jazz) став восьмим найбільш продаваним автомобілем у Японії серед нових автомобілів, в той час як N-Box був найбільш продаваним автомобілем в категорії міні-транспортних засобів з 15 685 проданими автомобілями. У Honda також був дев’ятий автомобіль, який найкраще продається в Японії, невеликий мінівен під назвою Freed.


Не пропустіть