Porsche 911 перетворили в екстремальний позашляховик (Фото)

За допомогою цього незвичайного Porsche 911, його власник має намір взяти участь в гонках. Машина будувалася за участю колишніх ралійних гонщиків.

Компанія Singer Vehicle Design вирішила представити версію культового спортивного купе Porsche 911, на якій дійсно можна долати бездоріжжя різного рівня складності. Представники ательє говорили, що вони були натхненні Porsche 953 і 959, які брали участь в ралі «Дакар», і додали деякі особливі штрихи авто, які роблять цей проект справді унікальним.

Передня частина новинки, яка отримала повне позначення All Terrain Competition Study, виглядає дивно через довгі виступи, спрямовані вперед з боків бампера. Очевидно, це бризковики, і коли колеса врізаються в калюжу, вони запобігають потраплянню бризок на кузов.

Масивні розширювачі крил прикривають 16-дюймові ковані колісні диски з масивними позашляховими шинами BF Goodrich. По нижньому боці проходить товстий бічний поріг, на ньому є тиснена емблема Porsche, що нагадує наклейки, які часто зустрічаються на ралійних машинах компанії.

Ззаду є “хвіст” в стилі 959 з інтегрованим спойлером. Пара вихлопних патрубків виходить з заднього бампера.

Інтер’єр дуже продуманий, тому що людина, яка замовила цей автомобіль для змагань по бездоріжжю, насправді має намір брати участь в гонках. В салоні трьохспицеве рульове колесо з безліччю кнопок в його нижній частині. Є величезний екран для навігації по пустелі. Яскраво-червоний каркас безпеки займає іншу частину салону.

Машина оснащена 3,6-літровим оппозитним двигуном з подвійним турбонаддувом і повітряним охолодженням потужністю близько 450 кінських сил. Він працює через пятиступінчасту секвентальну коробку передач з постійним повним приводом. Підвіска складається з здвоєних регульованих амортизаторів.


Не пропустіть