Пікап SsangYong Rexton 2021 року знову потрапив на фото

У Мережі з’явилися нові знімки пікапа SsangYong Rexton, який отримав деякі відмінності від спорідненої моделі. Нещодавно фірму назвали банкрутом, що може зірвати її плани з випуску автомобіля.

У грудні були оприлюднені перші фото поліпшеного пікапа SsangYong Rexton Sports, а через час виробник назвав себе банкрутом. При цьому він може продовжити роботу, так як материнська фірма Mahindra веде переговори з Банком розвитку Південної Кореї для отримання фінансової допомоги на користь бренду. Останній, мабуть, презентує пікап, тому як продовжує тестує його на дорогах. Також варто додати, що на колишніх знімках був продемонстрований звичайний пікап, а нові кадри демонструють подовжену комплектацію, яка в Кореї іменується Khan.

Через час Rexton Sports уніфікують і додадуть в його радіаторну решітку пару горизонтальних смужок. Модифікація Khan отримає великий однойменний напис, округлі «протитуманки» і інше оформлення лицьового бампера. Можливо, що SsangYong Rexton буде оснащуватися 202-сильним 2,2-літровим агрегатом, трансмісія поки залишається невідомою. У попередника був шестишвидкісний «автомат» і МКПП, у Khan була тільки шестидіапазонна АКПП.


Не пропустіть