Засвітився новий семимісний електрокросовер Volkswagen (Фото)

У Мережі оприлюднили перші зображення електрокара німецької компанії Volkswagen ID. Roomzz. Автомобіль буде продаватися тільки на ринку Китаю, збірка почнеться в цьому році.

Новий електромобіль сконструйований на архітектурі MEB і має колісну базу в 2965 мм, ширину в 1890 мм і довжину в 4915 мм. У Китаї місцеві покупці зможуть придбати машину в семимісному виконанні. Попередня інформація свідчить, що Volkswagen ID. Roomzz стане оснащуватися двома моторами загальною потужністю 306 к.с. Машина прискорюється з місця за 6,6 секунди до 100 км/год при максимальній швидкості в 180 км/год. Новинка використовує в своїй роботі задній привід, а другий електродвигун в разі потреби підключається в автоматичному режимі. Як заявили в німецькій компанії, ID Roomzz призначається для китайського ринку, але розглядається можливість його реалізації та в інших державах.

Прототип, який був покритий камуфляжною плівкою, вдалося сфотографувати біля одного з підрозділів Volkswagen в Китаї. Передбачається, надалі групи Volkswagen-FAW і Volkswagen-SAIC будуть збирати новий паркетник середніх розмірів для авторинку Китаю.


Не пропустіть