Volkswagen озвучив вартість флагманського електромобіля Volkswagen Trinity (Фото)

Тиждень тому Ральф Брандштеттер підтвердив розробку нової електричної моделі компанії Volkswagen, яку він представляє. Розкішна модель, яка з’явиться в 2025 році, всередині компанії відома як Project Trinity. Глава компанії повідомляє нові подробиці про майбутню модель, включаючи її ціну.

Пройде ще чотири довгих роки, перш ніж амбітний проект Project Trinity, до якого приступила Volkswagen, стане реальністю. Минулого тижня один з топ-менеджерів німецького бренду підтвердив вихід ще однієї нової моделі в 2025 році, що розширює електричну лінійку нового покоління, і в якій зійдуться три важливі технології.

Trinity запропонує швидкісну зарядку, функції автономного водіння 4-го рівня і встановить новий стандарт електричного пробігу завдяки вдосконаленій платформі MEB Evo, яка дебютує в цій моделі. Інформація була надана самим Ральфом Брандштеттера, генеральним директором Volkswagen.

За словами керівника Volkswagen, загадковий Trinity Project 2025 – це модель категорії ID.3. Брандштеттер надав цікаву інформацію в інтерв’ю німецькій газеті «Welt am Sonntag» і зазначив, що це буде «типовий автомобіль з того, що можуть собі дозволити клієнти Volkswagen, динамічний і плоский автомобіль довжиною трохи більше чотирьох метрів.

Глава німецького бренду стверджує, що майбутня модель, заснована на проекті Trinity, використовує передові технології, розроблені в рамках Audi Artemis, такі як, функції підключення або автономного водіння, що перевершують функції рівня 2, ідеально сумісні між різними автомобілями, незважаючи на те, що вони базуються на різних технічних платформах. У цьому сенсі він зазначив, що майбутній електрокар буде мати стартову ціну «близько 35 000 євро», щоб конкурувати з Tesla з 2026 року.

Ральф Брандштеттер також підтвердив, що це буде серійна модель, що випускається на центральних підприємствах в Вольфсбурзі, перша модель бренду, яка представить програмне забезпечення Artemis, розроблене Audi. Частина інформації і даних, наведених в цій останній заяві, далекі від початкових очікувань. Але ці деталі, мабуть, тільки додають загадковості цієї моделі.


Не пропустіть