Опубліковані перші зображення флагмана від Citroen

Французька компанія Citroen має намір незабаром представити новий флагманський автомобіль. Передбачається, ця новинка стане конкурувати з відомими позашляховиками і седанами.

Офіційне найменування автомобіля поки не розголошується, його заводський номер E43. Крім цього, новинка виявиться другою машиною бренду Citroen, яка має нестандартну для фірми форму. Перший незвичайний її автомобіль C4 в кузові хетчбек, при створенні якого фахівці орієнтувалися на позашляховики.

Ще в минулому році один з керівників Citroen Лоуренс Хансен в інтерв’ю журналістам заявив, що нова модифікація буде помітно відрізнятися від інших конкурентів в класі люкс. Оприлюднені в інтернеті зображення французької комплектації повністю підтверджують це. Подивившись на ці кадри, можна зробити висновок, що новий транспорт дійсно дещо незвичний. Так, площею від задніх стійок до фронтального бампера він нагадає седан, але через високий кліренс авто схоже з позашляховиком. Розроблено автомобіль на архітектурі EMP2, яка лежить в основі такої машини, як Peugeot 508.


Не пропустіть