У мережі продемонстрували «китайський» Range Rover (Фото)

У Китаї продається копія Range Rover.

Зазначений транспортний засіб отримав назву Hunkt Canticie. Продажі даної машини на китайському автомобільному ринку були запущені в квітні минулого року. Дизайн екстер’єру автомобіля в значній мірі натхненний стилістикою Range Rover. Нещодавно в одному з китайських дилерських центрів був помічений зразок даної моделі, прикрашений оригінальними значками Range Rover, Land Rover, Sport і Autobiography.

Передня частина моделі Canticie має очевидні подібності з оригінальним Range Rover, які включають в себе набір тонких фар, які акуратно переходять в виступаючу радіаторну решітку. Дизайн в стилі Range Rover, мабуть, найбільш помітний при погляді на позашляховик під кутом в три чверті, оскільки форма капота, колісних арок, лобового скла і стійок дуже близько імітує одну з найвідоміших моделей Land Rover.

Задня частина транспортного засобу більш унікальна, ніж передня, і включає в себе гострі світлодіодні задні ліхтарі і помітний матовий хромований акцент.

Однак варто зазначити, що інтер’єр автомобіля сильно відрізняється від варіанту оформлення салону британського позашляховика. Мабуть, найбільш помітною відмітною рисою є трьохспицеве рульове колесо з вигнутою плавною нижньою спицею. Салон машини також має повністю цифрову приладову панель і велику інформаційно-розважальну систему.

Згідно з даними порталу Car News China, модель Canticie оснащується 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом, об’єм якого дорівнює 2 літрам, а рівень потужності становить 218 кінських сил. Крутний момент агрегату дорівнює 370 Нм. До 100 кілометрів на годину автомобіль розганяється за 9,1 секунди. Максимальна швидкість транспортного засобу становить 185 кілометрів на годину.


Не пропустіть