Анонсовано дату дебюту нового DS 4 (Фото)

Французька компанія представить новинку вже 3 лютого.

Хетчбек DS 4 змінив покоління і з низкою оновлень готується дебютувати вже завтра, 3 лютого. Модель, яка пішла з ринку в 2019 році, повертається з новою платформою і більш технологічним оснащенням. Компанія заявила новинку виключно в якості гібрида.

Друге покоління моделі засновано на архітектурі EMP2, а також отримало розширене застосування композитних матеріалів. Крім цього новинка має підвіску з електроннокерованими амортизаторами, яка змінює жорсткість, грунтуючись на даних про дорожнє покриття, отриманих з камер.

Новий DS 4 оснастили матричною оптикою, проекційним дисплеєм з системою доповненої реальності, сучасною мультимедіа, системою нічного бачення, адаптивним круїз-контролем і автопілотом другого рівня.

У рух новинка буде приводитися гібридним силовим агрегатом на базі 1,6-літрового ДВЗ потужністю 180 к.с., пару якому становить 110-сильний електромотор. Сумарна віддача гібрида становить 225 к.с., а пару установці складе 8-швидкісний «автомат». На електротязі хетчбек зможе проїжджати до 50 км.


Не пропустіть