Honda показала свій найдоступніший кросовер всередині (Фото)

Японський виробник продовжує рекламну кампанію наступного покоління компактного кросовера Honda HR-V. У її рамках уже показали корму моделі, а також розкрили деякі технічні характеристики. Цього разу компанія засвітила деталі інтер’єру автомобіля, пише Аutocentre.ua.

Нові тизери, загалом, як і попередні, доволі нечіткі. Вони розкривають мультимедійну систему маленького кросовера Хонда. Монітор тепер розташовується у центрі передньої панелі і височіє над нею. З огляду на знімки, система підтримує Apple CarPlay і бездротову зарядку смартфона. З обох сторін від екрана розташовані вентиляційні отвори. Також можна розгледіти наявність фізичних шайб для керування клімат-контролем.

Крім того, динаміки аудіосистеми розташовуватимуться в дверних картах, а на даху авто передбачено великий люк. Проаналізувавши всі опубліковані тизери, можна зробити висновок, що оновлення буде масштабним. Новий кросовер Honda HR-V 2022 повністю зміниться як зовні, так і всередині. Проте виробник стверджує, що модель залишиться впізнаваною.

Також відбудуться зміни і під капотом. Тепер японський кросовер комплектуватимуть гібридною силовою установкою на основі 2,0-літрового бензинового двигуна i-VTEC, який доповнять парою електромоторів. Сумарна віддача установки становитиме 184 к.с. Аналогічний агрегат використовується в більшому кросовері CR-V і хетчбеку Honda Jazz. Дебют моделі заплановано на 18 лютого. Зі зрозумілих причин він відбудеться в онлайн-форматі.


Не пропустіть