Nissan випустить позашляховик на базі рамного пікапа Frontier

Nissan Motor розглядає можливість випуску пасажирського позашляховика на базі рамного пікапа Frontier нового покоління, таку інформацію поширив ресурс Motor1. Нагадаємо, що новий Frontier представили минулого тижня одночасно з кросовером Pathfinder покоління R53.

Оскільки Frontier буде виготовлятися тільки в США, а продаватися в Північній Америці, то і кросовер на його базі, ймовірно, планують націлити на той же ринок. Пікапом для глобального ринку в гамі Nissan є модель Navara D23, позашляховик на її базі вже є – це X-Terra.

Журналісти Motor1 уточнюють, що пасажирський побратим Nissan Frontier міг би скласти конкуренцію моделям Ford Bronco і Jeep Wrangler Unlimited. Інші подробиці поки не наводяться.

Нагадаємо, новий Frontier будуть оснащувати 3,8-літровим бензиновим мотором з віддачею в 314 к.с. потужності і 381 Нм, який працює в парі з 9-ступінчастим “автоматом”, привід – задній або підключається повний. Оновленим пікапу дістався великий тачскрін інформаційно-розважального комплексу та аналогова панель приладів, а в центральній частині торпедо знаходиться кольоровий дисплей і традиційний селектор вибору швидкостей «автомата».


Не пропустіть