Електричний седан BMW i4 вийшов на зимові тести (Фото)

BMW i4 повертається в північну Європу для нової серії зимових тестів, і шпигунські фотографії показують «нове обличчя» і деталі седана. Легкий камуфляж – логічний крок для виробника за чотири місяці до світової прем’єри.

Прототипи нового BMW i4 2022 модельного року повернулися в північну Європу, де взимку 2019 року німецька компанія підтвердила розробку і виробництво цього спортивного седана. Седан з нульовим рівнем викидів є альтернативою новому BMW 4-Series Gran Coupe, і вже знаходиться на межі того, щоб постати перед публікою.

BMW вже показав тізер, в якому оголосив дату всесвітньої презентації нового i4, призначену на кінець червня наступного року, так що трохи більше ніж за чотири місяці до дебюту він починає втрачати камуфляж, відкриваючи новий декоративний візерунок з хромованими вставками на закритій решітці радіатора поряд з вузькими фарами. Камуфляж як і раніше приховує тільки форми переднього бампера.

Маскування майже не приховує профіль BMW i4: особливо чітко видно лінії і форми бічної поверхні, а також такі цікаві деталі, як втоплені і керовані вручну дверні ручки або вертикальні «зябра» в нижній частині передніх крил у формі хокейної ключки.

Електричний седан в стандартній комплектації отримає оновлені 18-дюймові легкосплавні диски з привабливими яскраво-сірими спицями, а ззаду єдиною особливою деталлю є бампер з вертикальними отворами по краях. Передню решітку доповнюють два компонента спортивного пакету «M Sport». Ще одне доповнення підкреслює «спортивність» салону.

Новий BMW i4 буде виготовлятися в Мюнхені з листопада і надійде в автосалони навесні 2022 року. Модель отримає дві версії, одну з «підписом» M, а іншу – i440. Ця версія буде мати електричний двигун, розміщений на задній осі, що розвиває максимальну потужність 340 к.с. Між осями встановлений літій-іонний акумулятор на 80 кВт-год, що забезпечує максимальний запас ходу 600 кілометрів.


Не пропустіть