Електричну копію мікрокара BMW Isetta запускають у виробництво (Фото)

Швейцарська компанія Micro Mobility Systems, що спеціалізується на виробництві скутерів і самокатів, готує до дебюту компактний електрокар. Двомісний електромобіль, який отримав назву Microlino, зовсім скоро може з’явитися на ринку Європи, так як старт виробництва очікується на початку осені поточного року.

Електромобіль Microlino є чимось середнім між традиційним авто і мотоциклом. Екстер’єр і інтер’єр не вражають уяву, але, наприклад, в салоні є все необхідне і навіть знайшлося місце для цифрового екрану, на якому водій побачить потрібну інформацію, а також для спеціальної планки, де можна розмістити гаджети.

Вага компактного електрокара – трохи більше 0,5 т. Для покупки на ринку Європи будуть доступні варіації з двома видами акумуляторних батарей, правда, їх ємність поки невідома, але виробник заявив, що запас ходу з меншою складе 125 км, а з більшою – близько двох сотень кілометрів. Заявлена ​​максимальна швидкість Microlino – 90 км/год.

Щодо точних термінів дебюту і виходу новинки на ринок Європи інформація поки відсутня. При цьому мережеві джерела повідомляють, що компанія-виробник має намір в кінці літа сертифікувати двомісний Microlino і в цьому випадку випуск компактної моделі може стартувати вже у вересні.


Не пропустіть