Відома дата дебюту нового Peugeot 308 (Фото)

Французька автомобілебудівна компанія Peugeot, яка входить до складу нового концерну Stellantis, готує до дебюту чергової новинки. Як стало відомо, прем’єра моделі Peugeot 308 має відбутися 18 березня поточного року.

Французький виробник спочатку планував представити публіці новий Peugeot 308 в рамках автосалону в Женеві. Однак терміни проведення масштабного мотор-шоу перенесли і навесні цього року захід не відбудеться. Проте, новинка повинна дебютувати, як і планувалося. Датою презентації компанія назвала 18 березня, тобто, чекати залишилося вже зовсім недовго.

Новий Peugeot 308 в плані зовнішності запозичить деякі рішення у представленого виробником раніше концепту e-Legend. Зокрема, аналогічними у серійної версії будуть радіаторна решітка, передня оптика і оновлений логотип. Новинка отримає трохи інші габарити, ніж у нинішньої моделі, наприклад, довжина збільшиться до 4,3 м.

У число оснащення Peugeot 308 увійде цифрова «приборка», інформаційно-розважальний комплекс з проекційним екраном і доповненою реальністю. Презентують авто в березні, а виробництво має стартувати в травні поточного року. З виходом на ринок авто буде доступно для покупки в восьми варіаціях – з бензиновими і дизельними агрегатами, а також з підключаємою гібридною силовою установкою.