Назвали три седани, які майже не іржавіють (Фото)

В рамках аналітичних досліджень складено перелік нержавіючих седанів, представлених на ринку.

Безперечним лідером складеного рейтингу стає автомобіль німецького виробництва Audi A6. Під капотом може бути встановлений 2,4 або 4,2-літровий силовий агрегат. Його потужність становить від 177 до 355 кінських сил. Є також хороший турбодизель на 3.0 літра потужністю в 225 «конячок». У парі з моторами працює шестиступінчаста автоматична коробка передач, яка працює як з переднім, так і з повним приводом.

Volvo S80 знаходиться на другому місці. Машина оснащена 2,0-літровим двигуном. Його потужність становить 145 кінських сил. Крім того, представлена ​​версія автомобіля, під капотом якої знаходиться 4,4-літровий мотор потужністю 315 кінських сил. Є також турбодизелі потужністю від 165 до 205 кінських сил. Залежно від виконання, S80 може бути з переднім або повним приводом.

Mercedes-Benz S-Class є ще однією гідною моделлю, яка входить до складеного переліку. Стартовий агрегат при об’ємі в 3,5 літра видає 270 кінських сил. Топова версія оснащена 5,5-літровим агрегатом. Його потужність може різнитися від 390 до 520 кінських сил. Тип приводу як задній, так і повний. Пару мотору складає восьмиступінчастий автомат.


Не пропустіть