Mercedes анонсував прем’єру нового C-Class (Фото)

Німецька компанія Mercedes-Benz в лютому офіційно повинна представити оновлену модифікацію C-Class.

Компанія опублікувала перші тизери, що дають уявлення про зовнішність моделі C-Class наступного покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться наступного вівторка, 23 лютого.

На зображеннях показаний силует седана, а також його складна світлодіодна фронтальна оптика, виконана в стилі фар нових компактних моделей німецького бренду. Крім седана, у C-Class буде модифікація з кузовом універсал, а також його вседорожня версія зі збільшеним дорожнім просвітом All-Terrain.

Екстер’єр нової моделі виконають в дусі версій E, а також S – Class. Транспортний засіб стане довшим на 65 міліметрів. В даному випадку салон автотранспорту стане просторіше.

Нову модифікацію C-Class побудують на платформі MRA. Дана база застосовується для виготовлення задньопривідних і повнопривідних версій авто.

В даний час поки відсутня інша інформація про моделі. Взагалі C-Class є серією компактних представницьких авто. Її представили в 93-му році. Перші такі транспортні засоби виготовляли в кузовах універсал, а також седан.


Не пропустіть