Кросовер BMW X7 перетворили в броньовик (Відео)

Канадська компанія Inkas, що спеціалізується на будівництві високозахищених автомобілів, представила доопрацьований броньований BMW X7. Захищений від обстрілу і вибухів позашляховик цієї моделі доступний на вільному ринку вперше.

Броньований BMW X7 від Inkas отримав захист за стандартом BR6 – він захищений від пострілів з гвинтівки калібру 7,62х51 або .308 Winchester. Крім того, автомобіль здатний захистити пасажирів від вибуху одночасно двох ручних гранат.

Детальну інформацію про рівень захисту компанія не розкриває з міркувань безпеки клієнтів. Однак при цьому відомо, що в ході доробок автомобіль отримав захищений пасажирський салон, посилену підвіску і додатковий захист акумуляторної батареї. Шини броньованого X7 виготовлені за технологією run flat, що дозволяє пересуватися навіть зі спущеними колесами.

Зовні захищений кросовер мало чим відрізняється від своїх серійних побратимів – при побіжному погляді можна помітити хіба що більш товсті куленепробивне скло.

Броньовані версія будується на базі версії XDrive 40i з 340-сильною рядною «шісткою», також можна вибрати варіант з 620-сильним V8 з бітурбонаддувом. В обох випадках кросовер оснащується 8-ступінчастим автоматом і повним приводом.

Крім броні, для захищеного BMW X7 клієнти можуть замовити і безліч інших опцій для забезпечення безпеки – включно з системою пожежогасіння для моторного відсіку, систему постановки димової завіси, а також установку для фільтрації повітря.

Також захищений BMW X7 від Inkas може бути обладнаний сиреною і додатковим освітленням.


Не пропустіть