Honda представила гібридний кросовер HR-V третього покоління (Фото)

В рамках мети компанії електрифікувати всі основні європейські моделі до 2022 року, HR-V відмовиться від чисто бензинових і дизельних силових установок попереднього автомобіля на користь нової бензиново-електричної гібридної системи e:HEV, що обіцяє «виняткову» ефективність.

Honda HR-V e:HEV 2021

Honda заявляє, що він «втілює бездоганну, чисту і сучасну філософію дизайну, притаманну іншим недавнім новим моделям Honda». Тонкий, характерний дизайн фар і оновлена ​​решітка радіатора домінують в новому вигляді передньої частини, з довгим капотом, крутою лінією даху і прямою лінією плеча, які сильно відокремлюють нову модель від її попередниці.

За словами Хонди, в салоні можуть розміститися чотири дорослих людини з «максимальним комфортом» завдяки «продуманій упаковці» гібридної трансмісії. Салон був перероблений, щоб забезпечити максимальне відчуття простору, з мінімалістичним компонуванням приладової панелі, простою горизонтально вирівняною панеллю приладів і складанням «Magic» Honda, який перевертає задні сидіння.

Honda HR-V e:HEV 2021

Також новинкою для HR-V третього покоління є система дифузії повітря, яка направляє потік свіжого повітря через нові L-подібні вентиляційні отвори.

Honda HR-V e:HEV 2021

Більш детальна інформація про новий HR-V європейського рівня, включаючи ціни, очікується в найближчі місяці.


Не пропустіть