Універсал Volkswagen Golf R помітили під час тестів (Фото)

З листопада минулого року Volkswagen Golf став пропонуватися у вигляді потужної версії R. До тепер Golf R був доступний виключно як хетчбек, але, звичайно, універсал Golf також отримає високопродуктивну версію і вже демонструє свої 320 кінських сил під час зимових випробувань.

Існують явні ознаки того, що у Volkswagen готує додатковий потужний 334-сильний мотор для версій Golf R. До цього моменту добре відомий 320-сильний Golf R вважався абсолютною топовою версією сімейства Golf. Golf R вже доступний як хетчбек, але, як і раніше, буде доступний у вигляді універсалу. Черговим свідченням цього стали шпигунські фотознімки, опубліковані autoweek. Новинка, імовірно, не змусить себе чекати і в середині цього року з’явиться на ринку.

Новий універсал Golf R, безсумнівно, отримає ті ж 320 к.с. і 420 Нм крутного моменту від 2.0 TSI, що і його побратим-хетчбек. Цей агрегат розподіляє свою потужність на всі чотири колеса через автоматичну коробку передач DSG і повний привід Volkswagen 4Motion. Таким чином, хетчбек розганяється всього за 4,7 секунди до швидкості 100 км/ч. Універсал Golf R повинен встановити такий же час під час спринту.

Зовні універсал Golf R можна впізнати зі спортивного дизайну бампера. Модель на фотографіях явно більш занижена, ніж його менш потужні «брати і сестри», і побудований з міцного легкого металу з явно великими і навіть перфорованими гальмівними дисками з синіми супортами спереду. Цей варіант також має дві подвійні вихлопні труби з обох сторін заднього бампера.


Не пропустіть