22-річну Subaru Impreza продають уп’ятеро дорожче нової (Фото)

Автомобіль Subaru Impreza з обмеженої серії RB5 WR Sport продається в Гонконзі за 93,9 тисячі доларів, тобто рідкісна спецверсія коштує уп’ятеро дорожче нової Impreza. Всього таких в світі не більше 170 одиниць.

Японська компанія створила Subaru Impreza RB5 WR Sport в честь повернення британського пілота Річарда Бернса в ралійну команду виробника. Лінійка продавалася тільки в Англії. Автомобіль має легкосплавні спеціальні колісні диски на 17 дюймів, підлогові оригінальні килимки. Фронтальні фари з ексклюзивними кришками RB5 і багатьом іншим. В обробленому замшею салоні були крісла з алькантари з синіми вставками.

Всі модифікації Subaru Impreza RB5 WR Sport були пофарбовані в колірну гамму Blue Metallic. У рух транспорт приводився за допомогою мотора потужністю 237 кінських сил. Пробіг рідкісної моделі досягає 6,4 тисячі кілометрів. Повідомляється також, що на початку століття його відправили в опалювальний гараж в Британії після подолання 5816 кілометрів, і недавно лише машину доставили в Гонконг.

RB5 означає ініціали та номер автомобіля, за кермом якого перебував Бернс під час проходження чемпіонату світу з ралі. З головних особливостей моделі варто також виділити перефарбовані зовнішні компоненти: спойлери, ручки дверей, дзеркала та інше. У процесі створення інженери компанія панель приладів обробили графітом, розмістили в салоні кондиціонер, вишили «RB5» на килимках і встановили труби інтеркулера. Максимальна швидкість лімітованої Impreza становила 231 км/год, а першу «сотню» вона набирала за 6,3 секунди.


Не пропустіть