Вітчизняний виробник представив новий самоскид (Фото)

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виробництві Заводу спецтехніки «Техкомплект» в Полтавській області виготовили самоскидний кузов з 3-стороннім розвантаженням і встановили на вантажне шасі FOTON AUMARK S BJ1088VEJEA-F2.

Перші дві такі машини вже передані замовнику – одній із найбільших в Україні компаній, котра займається продажами сільськогосподарської техніки.

Шасі від цієї торгової марки вже застосовувалося раніше для виготовлення і монтажу автоцистерн для паливозаправників, але установка 4-тонного самоскида від Заводу спецтехніки «Техкомплект» на середньотонажне шасі FOTON AUMARK виконана вперше.

Самоскид із 3-стороннім розвантаженням FOTON AUMARK S BJ1088 900 ММ має колісну формулу 4х2 і може перевозити 8 м3 продукції.

Модель призначена для перевезення сільськогосподарської продукції, а також сипучих будматеріалів – піску, щебеню та іншого.

Висота бортів машини самоскида становить 900 мм, а відкриття здійснюється у двох режимах – вгору/вниз. Управління перекиданням кузова здійснюється за допомогою важеля.


Не пропустіть