Названий автомобіль року в Великобританії

Автомобіль, названий кращим у Великобританії, також зайняв перше місце в номінації “Кращий суперміні” і “Автомобіль року з відкритим верхом”.

Toyota Yaris стала “Автомобілем року в Великобританії”. Моделі дісталося відразу три титули в різних номінаціях, в тому числі і основний.

Журі вибирало переможців у 12 категоріях. Головну перемогу присудили хот-хетч Toyota GR Yaris. Він же став лідером серед спорткарів. У категорії “Кращий суперміні” він також визнаний лідером. Третю перемогу концерн Toyota отримав в номінації “Автомобіль року з відкритим верхом”.

Лідерами в інших номінаціях стали автомобілі марок Skoda і Ford. Модель Octavia перемогла в категорії “Кращий сімейний автомобіль” і “Кращий універсал”. Кращим невеликим кросовером став Ford Puma, а середнім – Ford Kuga. Серед міських машин перше місце присудили електрокару Honda, а в сегменті компактних хетчбеків – VW ID.3.

Mercedes-Benz S-Class обраний кращим в преміальному сегменті, Land Rover Defender переміг серед позашляховиків і великих кросоверів. Головним купе 2021 року журі назвало модель BMW 4-Series.


Не пропустіть