Volkswagen анонсував новий 7-місний електричний кросовер (Фото)

Робота над семимісним електричним кросовером Volkswagen ID.6 майже завершена. Відповідно до нового звіту, він дебютує на квітневому автосалоні в Шанхаї, через два роки після його анонса на тому ж заході.

Automotive News повідомляє, що німецький концерн представить дві версії електромобіля ID6 X і ID6 Cross на виставці в Шанхаї. Обидва будуть проводитися двома спільними підприємствами компанії в Китаї і будуть продаватися в КНР як більш доступні альтернативи Tesla Model X.

Разом з ID6 X і ID6 Cross бренд представить на автосалоні в Шанхаї семимісний позашляховик, спеціально розроблений для китайського ринку. ID.6 також може бути представлений на ринку США. Однак VW ясно дав зрозуміти, що не має наміру продавати ID.6 в Європі.

Як і інші члени сімейства Volkswagen ID, ID.6 буде їздити на платформі електромобіля MEB. Концепт оснащений електродвигуном з максимальною потужністю в кінських силах (225 кіловат) і батареєю на 82 кіловат-години для розрахункового діапазону 450 кілометрів на тесті WLTP.

Масове виробництво ID.6 для китайського ринку має розпочатися незабаром після Шанхайського автосалону. Якщо він отримає зелене світло, він, ймовірно, прибуде в Сполучені Штати в наступному році.


Не пропустіть