BMW представила восьме покоління мультимедійної системи iDrive (Фото)

BMW презентувала восьме покоління мультимедійної системи iDrive, яку отримає електричний кросовер BMW iX. Повідомляється, що нова версія отримала вигнутий екран, хмарні сервіси і покращений електронний помічник.

В основі нової BMW iDrive лежить операційна система BMW 8. Це потужна цифрова платформа, що дозволяє реалізувати передові функції: від інтеграції онлайн-сервісів і віддаленого оновлення ПЗ до інтелектуального самонавчання. Плюс до всього, вона обробляє дані зі швидкістю до 30 Гбіт в секунду – це в 10-20 разів швидше, ніж у інших сучасних моделей німецького концерну.

Нова мультимедіа підтримує мобільний інтернет 5G, хмарні сервіси і дистанційно оновлює все програмне забезпечення. Ряд функцій – наприклад, активний круїз-контроль і асистент управління світлом – доступні за передплатою, тому при бажанні автовласники зможуть купувати і підключати їх навіть без візиту в автосалон.

Вбудований «електронний помічник» BMW Intelligent Personal Assistant з оновленням навчився краще розуміти жести (для вдосконалення цієї функції розробники провели велику програму випробувань), а серед базових функцій BMW iDrive з’явилася функція MyModels – через неї можна легко управляти настройками шасі, двигуна, трансмісії і рульового управління, створюючи автомобілю потрібні їздові «повадки» в конкретний момент часу.


Не пропустіть