Позашляховик Suzuki Jinmy отримає подовжену версію (Фото)

Suzuki насилу справляється з міжнародним попитом на Jimny, проте популярність всюдихода з незграбним дизайном, безсумнівно, ще зросте. Suzuki тестує довшу версію Jimny, і це, звичайно ж, вказує на те, що скоро світ побачить новий варіант кузова.

Suzuki Jinmy змінив покоління в 2018 році, приблизно через двадцять років після того як вперше з’явився на ринку. Поки позашляховик всім відомий виключно в трьохдверному компонуванні, як і його прямий попередник, який також був доступний з відкидним верхом. Jimny аж ніяк не можна назвати просторим, але Suzuki планує розширити лінійку довшою версією. Опубліковані перші фотографії цього розтягнутого Jimny.

Приблизно в цей же час в минулому році з’явилася інформація про можливу появу п’ятидверного Jimny, який Maruti Suzuki буде виробляти в Індії. Компанія недавно додала Jimny в виробничий портфель заводу в Гургаоне, Індія. Jimny, зображений на шпигунських фотографіях, здається ранньою версією цього п’ятидверного автомобіля. Хоча задні двері ще не встановлені, частина за передніми дверима явно набагато довша, ніж у вже відомих трьохдверних моделей. Крім того, ходять чутки, що скоро з’явиться пікап на базі Jimny.

В Індії Maruti Suzuki з покоління SJ Jimny, відомий на ринку як Samurai, а в Індії – «Gypsy», також випустив п’ятидверний варіант. Більш нагальним питанням є статус Jimny в Європі, тому що в 2020 році Suzuki була змушена перетворити поточну модель в двомісний комерційний автомобіль, щоб забезпечити середній рівень викидів CO2 для автопарку компанії. Визнання Jimny комерційним автомобілем означає, що на нього поширюються набагато менш суворі вимоги до середнього показника автопарку для легкових автомобілів.

Не виключено, що Jimny LWB отримає більш ефективний (і потужний) двигун, ніж 1,5-літровий безнаддувний мотор з його «жалюгідними» 100 кінськими силами, пропонованими сьогодні. Більш економічний двигун, можливо, з гібридною технологією і турбонаддувом, повернув би пасажирську версію, але на даний момент це просто прийняття бажаного за дійсне.


Не пропустіть