Honda Civic 2022 зняли на вулицях перед дебютом (Фото)

Зображення нової Honda Civic 2022 року раніше демонструвалися фотошпигунами у вигляді прототипів. Зараз новинку помітили в громадському місці напередодні її дебюту. На знімку, опублікованому учасником форуму CivicXI, видно неприкрита машина. Вона проїжджає по вулицях Пекіна.

Хоча зовнішній вигляд Civic не повинен викликати особливого подиву. Він слідує по стопах Accord і приймає більш консервативний дизайн. У передній частині є невелика виступаюча решітка, яка обрамлена більш тонкими фарами. Також модель отримала широкий нижній повітрозабірник і С-подібні корпуси протитуманних фар.

Бічні частини моделі здаються досить нудними в порівнянні з поточним Civic. Додаткові деталі розгледіти складно, але попередні фотографії показали, що у моделі буде пологий дах. Варто очікувати стриману задню частину з великими задніми ліхтарями і багажник з вбудованим спойлером.

Концерн мало що сказав про майбутню модель, але вона буде пропонуватися в кузовах седан і хетчбек. Від купе відмовилися через низький попит.

Очікується, що варіанти двигунів збережуться і будуть включати 2,0-літровий 4-циліндровий двигун початкового рівня, який видає 158 к.с. і 187 Нм крутного моменту. До нього повинен приєднатися 1,5-літровий 4-циліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 174 к.с. і 220 Нм крутного моменту.

Honda також підтвердила плани нових Si і Type R варіантів. Під капотом у них буде 2,0-літровий 4-циліндровий двигун з турбонаддувом потужністю на 205 к.с. і 306 к.с.


Не пропустіть